Logo Yanı Reklam
TÜMSAD- AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER  BAKANLIĞI İLE SAĞLIK BAKANLIĞINI ZİYARET ETTİ.

TÜMSAD- AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLE SAĞLIK BAKANLIĞINI ZİYARET ETTİ.

TÜMSAD yönetim kurulu heyeti olarak 16.07.2020 Tarihinde Ankara temaslarında bulunduk. Tümsad Baskan yardımcılarımiz. Dr Harun Kaya, Dr. Tanju Demir, Genel Sekreterimiz Ali Öztürk. Yönetim kurulu üyemiz Dr.Ramadan Uçar Tümsad üyemiz, Ankara Temsilcimiz Dr. Oğuzhan bey ile ilk randevunuz olarak Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yard. Sn. Ahmet ERDEM`i makamında ziyaret ettik. Ziyarette Covid-19 tedavi hizmeti veren Özel Hastanelerin verdiği pandemi hizmetinin Sgk tarafından geçmişe dönük sonlandırılması sonucu Pandemi Hizmeti veren Özel Sağlık kuruluşlarının mağduriyetini Sn Bakan yardımcımıza aktardık.
Daha Sonra ise Sağlık Bakanlığından aldığımız randevular ile Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Prof.Dr. Ahmet TEKİN`e ve Genel Müdür Yard. Sn. Dr. Ertuğrul EĞİN`e makamlarinda ayrı ayri ziyarette bulunduk. Güncel Att yönetmeliği üzerinde değerlendirmelerde bulunduk. Özellikle Dönüşüm şartlarını yerinde değerlendirdik. Hali hazırda A.B.C sınıfı olarak hizmet veren Tıp merkezlermizin ayrılan hekimlerin yerine yeni başlayıs yapamaması gibi mağduriyet yaratan istisnai durumların etkisini aktararark. Yeni tip Tıp Merkezlerine dönüşümlerde ki yönetmelik maddelerini detaylıca konuştuk ve Taleplerimizi ilettik.
Ziyaret bitiminde Tumsad Genel Sekreterimiz Ali Öztürk, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Prof Dr. Ahmet bey`e, Tümsad Başkan yard. Dr. Harun Kaya ise Genel Müdür yard. Sn. Dr. Ertuğrul bey`e Tümsad adına hediye taktim ettiler.
 
16/07/2020