Logo Yanı Reklam
TÜMSAD BÜLTEN..

TÜMSAD BÜLTEN..

TÜMSAD OCAK VE ŞUBAT AYLARINDA ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARININ SGK VE SAĞLIK BAKANLIKLARI NEZDİNDE YAŞANAN SIKINTILARINI GÖRÜŞMEK ÜZRE ZİYARETLERDE BULUNDU.

 

  • Tümsad Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İrfan Başpınar, Başkan Yard. Dr. Harun Kaya, Dr. Tanju Demir, Genel Sekreterimiz Ali Öztürk, ve Muzaffer YOLCU , Dernek kordinatörümüz Zeki DEMİRBAŞ olmak üzere Istanbul Topkapi Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Sn. Dr. Ümit DOĞAN’a  yeni görevlerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarette Özel Sağlık kuruluşlarının Sgk nezdinde yaşadığı sıkıntıları istişare ettik. Sayın Müdürümüze Yeni Görevlerinde Başarılar dileriz.

   

  •          TÜMSAD yönetim kurulu Başkanınız Dr. İrfan BAŞPINAR, Başkan Yard. Dr. Tanju DEMİR. Tümsad Genel Sekreterimiz Ali ÖZTÜRK Ve yönetim kurulu üyemiz Muzaffer YOLCU, Dernek Koordinatörümüz Zeki DEMİRBAŞ ile birlikte İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Sn. Dr. Hasan Basri VELİOĞLU`nu Makamında ziyaret ettik.  Ziyarette içinde bulunduğumuz pandemi şartlarının etkisiyle daha da zorlaşan Özel Sağlık kuruluşlarının Genel sıkıntılarını etraflıca istişare ettik.

  •          Tümsad Yönetim kurulu Başkanı Dr. İrfan BAŞPINAR,Dernek Koordinatörümüz zEKİ demirbaş ile Sağlık Bakanlığı ATT Ruhsatlandırma Daire Başkanı Sn. Dr. Himmet DURGUT ile Güncel ATT Yönetmeliği üzerinde istişarelerde bulunduk. Ziyaret sonrasında Sağlık Bakanlığı Hukuk Müşaviri Sn. Av. Mustafa ULU’ yu makamında ziyaret ederek yönetmelik davaları ile ilgili görüşmelerde bulunduk.

  •          TÜMSAD Başkan Yardımcilarimiz Dr. Harun KAYA, Dr. Tanju DEMİR, Dernek Koordinatörümüz Zeki DEMİRBAŞ ile Sgk Topkapı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Sn. Dr. Ümit DOĞAN`ı makamında ziyaret ettik. Ziyarette Özel Sağlık kuruluşlarının yaşadığı kesintileri istişare ettik. Sn. Müdürümüz ile sahada ki yaşanan aksaklıkları gidermek adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik.