Logo Yanı Reklam
Sağlıkta Güç Birliği Toplantısı Grand Ankara Hotelde Yapıldı.

Sağlıkta Güç Birliği Toplantısı Grand Ankara Hotelde Yapıldı.

Sağlıkta Güç Birliği Toplantısının ikincisi Özel Hastaneler Platformu Derneği tarafından organize edilerek  Grand Ankara Hotel&Convention Center’de 20.08.2019 tarihinde icra edilmiştir.


Sektör temsilcilerine hitaben, Özel Hastaneler Platformu Derneği Başkanı Sn. Dr. Mehmet ALTUĞ, Dernek Başkan Yardımcısı Sn. DrEsat Mehmet ARSLAN, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Sn. Dr. Reşat BAHAT, Tüm Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Sn. Drİrfan BAŞPINAR Akdeniz Özel Sağlık İşletmeleri Derneği Başkanı  Sn. Dr. Cemal ÖZKAN ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sağlık Kurumları Meclisi Başkanı Sn. DrSeyit KARACA konuşma gerçekleştirmişlerdir.

 

Özel Hastaneler Platformu tarafından düzenlenen Sağlıkta Güç Birliği toplantısında derneğimizi temsilen katilan Genel Başkanımız Dr.İrfan Başpınar, sektörün geleceği için artık bir eylem planı hazırlanması gerektiğini vurguladı.


 

Son değişen yönetmelikler ve genelgeler ışığında, özel Sağlık sektöründe hizmet veren küçük, orta ölçekli hastanelerin ve Tip merkezlerinin imar sorunu başta olmak üzere  genelde ise tüm özel sektörün Yönetmelik sorunları , Basamaklandırma Genelgesi ve İmar Barışı konularıni ele alan Sağlıkta Güç birliği toplantısınin özel sağlık sektörümüzün geleceği istişare edildiği toplantının, sektörümüz açısından hayırlı neticeler getirmesini dileriz.