Logo Yanı Reklam
SAĞLIK SEKTÖRÜ 17-21 NİSAN 2019 Tarihinde OHSAD KURULTAYINDA ANTALYA'DA BULUŞUYOR

SAĞLIK SEKTÖRÜ 17-21 NİSAN 2019 Tarihinde OHSAD KURULTAYINDA ANTALYA'DA BULUŞUYOR

TÜMSAD DERNEĞİNİN KATILIMCI VE KONUŞMACI OLDUĞU KURULTAY

17 -21 NİSAN Tarihlerinde ANTALYA 'da yapılacaktır.

 

OHSAD tarafından organize edilen Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantılarının 10'cusu 17-21 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya'da düzenlenecektir. Kurultayda Derneğimizi Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. İrfan BAŞPINAR temsil edecek olup, 20 Nisan 2019 tarihindeki ‘’Sağlık sektöründe güncel konular, sorunlar ve çözüm önerileri’’ konulu oturumda ‘’Tıp Merkezleri ve Küçük Ölçekli Sağlık Kuruluşlarının Sorunları’’  konulu konuşma yapacaktır.

 

Başta tüm üyelerimiz olmak üzere Tıp merkezi ve Küçük & Orta ölçekli sağlık kuruluşlarının temsilcilerinin kurultaya tam kadro katılmalarını arzu etmekteyiz. Kamu otoritelerinin en üst düzeyde temsil edileceği kurultayda sorunlarımızı birinci ağızdan dile getirerek çözüm önerimizi sunmamız önem arz etmektedir. Sektörün birlik ve beraberlik içerisinde ortak ses olması ve sorunların çözümü için lobi oluşturmasını sektörün geleceği için hayati öneme sahip olacaktır.

 

Kongreye katılım kayıtlarının tamamlanması ve kayıt yaptırmayanların 16 Nisan 2019 tarihinden önce erken kayıt fırsatından yararlanması önemle rica olunur.  

 

Tüm üyelerimizin ve özel sağlık sektör temsilcilerinin yetkililerinin katkı ve katılımlarınızı bekliyoruz.

 

 

                                      TÜMSAD 

                                Yönetim Kurulu 

 

 

 

DETAYLI BİLGİ, KURULTAY PROGRAMI VE KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN  AŞŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ